Ny försäljningsdirektör på Stadium

Stadium har anställt Stefan Högkvist som ny försäljningsdirektör på Stadium. Han kommer närmast från KappAhl där han innehaft samma roll och tillträder 1 mars.

Stefan Högkvist har en lång erfarenhet från ledande befattningar inom detaljhandel och service och har förutom KappAhl tidigare arbetat för Hemtex och SATS. Han efterträder Kajsa Claesson som tidigare höstas gick vidare till en tjänst som vd för Twilfit.

– Vi är oerhört glada över att ha fått chansen att knyta till oss Stefan Högkvist, säger Gustaf Öhrn, koncernchef för Stadium. Stadium har en spännande tid framför sig och för att möta våra utmaningar på det bästa sättet krävs en djup förståelse för både detaljhandeln och vad som driver människor till ett aktivt liv. Stefan har de båda perspektiven, och vi ser fram mot att få ta del av hans kunskap.

Stefan Högkvist kommer i rollen som försäljningsdirektör ta plats i koncernledningen och ansvara för den övergripande försäljningsorganisationen på Stadiums alla marknader. Han kommer att vara stationerad på huvudkontoret i Norrköping.

– Sport och träning är min passion och efter att ha varit en trogen kund i många år är jag mycket glad att nu få möjligheten att vara med på Stadiums resa mot fortsatt expansion, att driva tillväxt i marknaden och öka vår marknadsandel. Jag tror att jag kan bidra med den kunskap jag skaffat mig från såväl detaljhandeln som sport- och träningsbranschen, säger Stefan Högkvist.