Joacim Sjödin till Björn Borg

Joacim Sjödin lämnar Peak Performance för att bli global försäljningsdirektör för Björn Borg. Joacim tillträder sin nya tjänst 4 april nästa år.

Henrik Bunge, vd för Björn Borg, gillar verkligen Joacim Sjödin. Först jobbade de tillsammans på Adidas Nordic när Henrik var vd där och sedan tog han med sig Joacim till Peak Performance för drygt två år sedan. Och nu har han alltså värvat Joacim en tredje gång.

Joacim får titeln Global Försäljningsdirektör och kommer alltså vara högst ansvarig för Björn Borgs totala försäljning – distribution, ehandel och egna butiker – och sitta med i företagets ledningsgrupp.

– Joacim är en ledare med otrolig försäljningskapacitet och hans långa gedigna erfarenhet från starka livsstilsvarumärken med detalj- och e-handel tillför värdefullt kunnande till Björn Borg, säger Henrik Bunge, VD i Björn Borg. Med den kompetens och energi som Joacim bidrar med får vi rätt förutsättningar att utveckla Björn Borg vidare.

– Det skall bli otroligt kul att få vara en del av den fortsatta utvecklingen av Björn Borg, ett varumärke med enorm potential, kommenterar Joacim Sjödin i ett pressmeddelande.