Pedros nya agent

Oliver Frangi på OF Sport System har tagit sig an agenturen för det amerikanska företaget Pedros. Företaget tillverkar både högklassiga verktyg för cykelmekaniker och oljor och smörjmedel för cyklisten.

Sedan tidigare är Oliver Frangi känd för att vara leverantör för cykelmärket Kona och cykelväskorna Evoc. Därtill har OF Sport System också triathlonprodukterna Profile Design och Reynolds hjul. Ett ganska komplett och brett utbud av produkter för cykelhandlaren från en förhållandevis liten leverantör.

– Med Pedros produkter får jag ett bra tillskott till mina återförsäljare. Produkterna håller hög kvalitet och med Pedros kan jag också erbjuda cykelhandlarna genomtänkta hyll-lösningar och produktytor där produkterna kan exponeras, säger Oliver Frangi.

Agenturen för Pedros fick han så sent som i september men redan nu har många cykelhandlare varit intresserade av oljorna och verktygen. Logistiken blir lättskött för Oliver då det europeiska centrallagret ligger i Holland och produkterna kan därför levereras snabbt till återförsäljarna.