Nicolas Warchalowski blir ny vd för Peak Performance

Det händer mycket på Peak Performance just nu. Företagets vd Anders Cleeman har beslutat sig för att lämna företaget och koncernen IC Company. Ny vd blir Nicolas Warchalowski.

Nicolas Warchalowski lämnade posten som vd för Haglöfs så sent som i mars, en post han då hade haft i fem år. Nu har han fått samma titel i ett annat stort svenskt konfektionsföretag nämligen Peak Performance.

Anders Cleeman tog över som vd efter Henrik Bunge i oktober förra året som fick lämna bolaget nästan över dagen efter en konflikt med IC Companys ledning. Det blev dock inte så lång tid med Peak Performance för Anders men enligt våra kontakter på företaget har Anders gjort ett bra jobb och Peak Performance har ett bra år bakom sig.

IC Companys vd Mads Ryder säger så här om vd-bytet i ett pressmeddelande:

– Nicolas har erfarenhet från sportbranschen och förstår hur viktig kombinationen av mode och funktion är för Peak Performaces framtida framgång. Dessutom har han erfarenhet av att bygga varumärken från sina år på Procter & Gamble och Red Bull. Med sin kunskap är Nicolas inte bara en värdig ersättare för Anders Cleemann utan också en stark person att leda Peak Performance.