Frogbikes jobbar med Team Sky

Brittiska företaget Frogbikes fortsätter att satsa på kvalitetscyklar för barn. Nu inleder företaget ett samarbete med proffsteamet Team Sky och de lanserar tillsammans en hel serie barncyklar.

Brittiska Frogbikes har bara funnits på marknaden i ett drygt år. Men redan nu har företaget fått ett rykte om sig att leverera kvalitetsprodukter för barn. Frogbikes grundidé har nämligen från första början varit att tillverka och utveckla kvalitetscyklar för barn. Nu inleder Frogbikes ett samarbete med proffsteamet Team Sky där bland annat Tour de France-vinnaren från förra året, Chris Froome tävlar.

Team Sky och Frogbikes kommer att tillsammans utveckla en hel serie cyklar för barn, allt från små balanscyklar till läktviktsracers för barn. Båda parter vill i samarbetet betona vikten av att cyklarna ska vara framtagna med barnens specifika behov som ledstjärna. De nya produkterna kommer att presenteras på årets Eurobike-mässa. Idag kan svenska konsumenter köpa Frogbikes cyklar antingen på nätet eller hos Karlssons Cykel i Göteborg. Men företaget letar ständigt efter både nya butiker och distributörer för sina produkter i alla nordiska länder.