Fyra sponsornyheter

Fyra sponsornyheter

Publicerad

Sportens värld står aldrig stilla. Här kommer fyra sponsornyhetrer inom fotboll, längd, golf och friluftsliv.

Skins // Stoke City

Skins blir officiell leverantör av kompressionsplagg till Premier Leagueklubben Stoke City.

Avtalet, som är på tre år, innebär att spelarna i A-laget, Stokes akademispelare och hela tränarstaben kommer att använda Skins kompressionsplagg under match för att öka muskelprestandan, förbättra uthålligheten och minska skaderisken. Efter match och träning kommer spelarna använda en annan typ av kompressionsplagg för att snabba på återhämtningen.

 

X-Kross // Bröderna Tynell

Glasögonmärket X-Kross förlänger sitt samarbete med längdåkarna bröderna Daniel och Rikard Tynell.

Avtalet är på ytterligare två år och innebär att Daniel och Rikard kommer att träna och tävla i X-Kross sportglasögon.

 

Skechers // Matt Kuchar

Ett av världens största sportskoföretag – Skechers – gör nu en satsning på golf.

Frontnamn för kollektionen GOgolf blir Matt Kuchar och förutom att han kommer att synas i deras annonser ska han vara med och ta fram en egen golfskomodell.

 

Aclima // Lars Monsen

Aclima och TV-profilen Lars Monsen har startat ett samarbete som innebär att Lars ska ta fram en egen kollektion med ullunderkläder. Kollektionen ska vara färdig för leverans till butikerna lagom till julhandeln.

Lars Monsen är Norges mest kände friluftsprofil med egna TV-program som varje säsong har höga tittarsiffror. Hans program har även sänts i SVT.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ralph Lauren-chef ska styra Champion Norden

1 kommentar

Martin Willners: Bra jobbat med Champion Ralph. 36 år är imponerande och ger respekt. Och lycka till med varumärket Klas – kul att du är tillbaka i sportbranschen.

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842