Craft rullar på

Konfektionsföretaget Craft inleder ett samarbete med det svenska landslaget i rullskidor. Avtalet innebär en ytterligare fördjupning av samarbetet mellan företaget och Svenska Skidförbundet.

Craft har sedan flera år tillbaka haft ett liknande samarbete med längdlandslaget. Samarbetet har resulterat i nya tränings-och tävlingsplagg som rönt stora framgångar för Sverige i både OS och VM.

–        Nu när även rullskidor växer som träningsform vill vi gärna vara med och vidareutveckla den sporten och då är rullskidlandslaget en perfekt partner för oss, säger vd:n Jonas Peterson i ett pressmeddelande.

Craft kommer att förse landslagsåkarna med tränings-och tävlingskläder samt underkläder och plagg för återhämtning och avslappning. En viktig del av samarbetet är också att rullskidåkarna kommer att vara tätt involverade i företagets utveckling av nya tränings-och tävlingsplagg. Samarbetet mellan Craft och det svenska rullskidlandslaget startar nu på sommaren och sträcker sig över två år.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Craft of Scandinavia

    Craft of Scandinavia är en sportleverantör som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom sportbranschen samt profilsektorn. Craft of Scandinavia säljer och marknadsför Craft och Speedo.