Intersport öppnar på Kungsholmen

Intersport öppnar på Kungsholmen

Publicerad

Intersport fortsätter sin Stockholmssatsning. I höst öppnar de en ny butik i Västermalmsgallerian på Kungsholmen i Stockholm.

I sin satsning på Stockholm öppnar Intersport ytterligare en butik i huvudstaden. Den nya butiken ska ligga i Västermalmsgallerien på Kungsholmen, ett område med många boende men väldigt få sportbutiker.

Tanken är att butiken ska rikta in sig på performance-idrotter för att få en högra grad av sportkänsla och att externa varumärken ska profileras starkare. Butiken ska öppna i höst.

 

On
Off

7 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842