Intersport sponsrar Hockeyförbundet

Intersport sponsrar Hockeyförbundet

Publicerad

Sportkedjan Intersport går in och sponsrar Svenska Ishockeyförbundet. Med samarbetet vill ishockeyförbundet bland annat göra det lättare för föräldrar att hitta rätt utrustning till rätt priser för sina barn.

Svenska Hockeyförbundet har sedan tidigare ett nära samarbete med Reebook CCM Hockey och nu kan det arbetet intensifieras tack vara Intersports medverkan. Med Intersports över 150 butiker runt om i landet når Hockeyförbundet bredden av svenska unga som spelar hockey. Det är speciellt denna satsning som Ishockeyförbundet anser som extra viktig.

- Vi har letat efter en samarbetspartner i återförsäljarledet som kunde marknadsföra och visa upp det samarbete som vi har med Reebook. Intersport är dessutom en sportkedja som fokuserar mera på sportartiklar än till exempel på spormode vilket också är viktigt för oss, säger Tomas Bjernudd, kommunikationschef på Svenska Hockeyförbundet till Sportfack.

Samarbetet med Intersport är så färskt att alla detaljer och möjligheter inte ännu utforskats. Till exempel kommer inledningsvis Intersport inte  att synas på arenorna i samband med landskamperna. På Intersport är ledningen nöjd med att tillsammans med hockeyförbundet kunna vara med och stötta satsningen på barn och ungdomar. Samarbetet mellan Intersport och Svenska Hockeyförbundet kommer att pågå i tre år.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842