Reebok satsar vidare på vikingar

Reebok satsar vidare på vikingar

Publicerad

Reebok fortsätter som titelsponsor för tävlingen Tough Viking. I år arrangeras hinderloppet vid fyra tillfällen.

Trenden med så kallade hinderlopp växer. Förra årets upplaga av Tough Viking, som även den sponsrades av Reebok, lockade 3500 deltagare som under några kilometer fick kämpa sig förbi hinder i form av bland annat el, eld, is, lera, vatten och tunnlar.

– Tough Viking är ett lopp passar vår målgrupp perfekt – träningsentusiaster som gärna springer som ett komplement till annan träning, men som söker andra utmaningar än själva distansen. Dessutom är det ett roligt och socialt lopp, jag uppmanar alla att springa i lag, då blir det som roligast, säger Kalle Kickuth, varumärkesansvarig för Reebok i Norden, i ett pressmeddelande.

Första Tough Viking-loppet genomförs i Slottsskogen i Göteborg den 26 april. Därefter följer lopp i Hagaparken i Stockholm den 10 maj, på Djurgården i Stockholm den 30 augusti samt i centrala Helsingfors den 6 september.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842