Intersport samarbetar med Nordén

Intersport samarbetar med Nordén

Publicerad

Sportkedjan Intersport och triathlonstjärnan Lisa Norden inleder ett samarbete. Sportkedjan kommer att använda OS-medaljören som företagets ansikte utåt, såväl här hemma i Sverige som också globalt.

Allt sedan OS-silvret 2012 och det påföljande VM-guldet har triathleten Lisa Norden varit ett välkänt ansikte. Hennes popularitet här hemma har dessutom varit stor och ökat intresset för triathlon i Sverige.  För Lisa Nordén innebar avtalet med Intersport att hon får förbättrade ekonomiska förutsättningar att fortsätta sin triathlonsatsning med sikte på OS i Rio. För Intersport är samarbetet med Nordén ett naturligt steg. För sportkedjan är nämligen löpning och cykel två av de viktigaste produktområdena. Därför var Lisa Nordén ett givet alternativ. Samarbetet innebär bland annat strategiska insatser inom reklam och marknadsföring. Nordén ska också bidra internt med kunskap, tips och insikter som ska höja Intersports komptens ytterligare. Samarbetsavtalet sträcker sig över tre år.

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842