Pia Sundhage och Henrik Bunge klara för Sportfacklan

Pia Sundhage och Henrik Bunge är klara för Sportfacklan och Friends Arena i maj 2014. Som en tidig julklapp kan Sportfack idag avslöja två av föreläsarna när Sportfacklan, en heldag för sportbranschen, premiärhålls på Friends Arena i maj 2014.

Förberedelserna för Sportfacklan, en inspirationsdag för hela sportbranschen, är i full gång. På måndagen kunde Sportfack bocka av nummer ett och två på listan över drömföreläsare till föreläsningsblocket när Pia Sundhage och Henrik Bunge blvit klara föredragshållare.

Damfotbollens förbundskapten Pia Sundhage och tidigare vd:n för Peak Performance Henrik Bunge, som i mejl kallar Sportfacklan för ”ett kul initiativ” känns klockrena som huvudtalare för galan, slår Sportfacklans projketledare och Sportfacks chefredaktör Martin Willners fast.

– För mig är det väldigt viktigt att sportbranschen inte tas över av Excel-ark. Både Pia och Henrik är två personer som verkligen drivs av passion. Pia har aldrig gjort en intervju utan att ha med ord som hjärta. Henrik ledarstil är att få alla att älska det de jobbar med.

Pia sundhage och Henrik Bunge kommer att ge varsin föreläsning under Sportfacklans paroll ”passion”.  Tillsammans med ytterligare en föreläsare utgör de Sportfacklans mittblock, Kunskapsdelen. Innan föreläsningarna inbjuds alla deltagare till Utmaningen. Premiäråret består Utmaningen av en terränglöpning runt sjöarna som ligger intill Friends Arena. Målgången blir spektakulär, inne på Nationalarenan. Efter föreläsningarna blir det Galakväll. Där kommer sju nyinstiftade priser att delas ut till Sveriges bästa sportaktörer inom kategorierna butik, e-butik, säljare (butik och leverantör), kedja, markandsförare samt ”Sportfacks hederspris” som blir ett specialpris från Sportfacks redaktion.

Sportfacklan är tidningen Sportfacks initiativ till en inspirations- och kunskapsdag för hela sportbranschen. Heldagen består av en utmaning, en kunskapsdel och en prisgala. På www.sportfacklan.se finns mer information om Sportfacklan och möjlighet att anmäla dig och ditt företag till eventet.