Everest blir egen butik i Lindvallen

Idag öppnar Stadium den första butiken med enbart produkter från det egna varumärket Everest. Butiken öppnar i Lindvallen och kommer att anpassa sitt sortiment efter aktuell årstid och vara säsongsöppen. Fler butiker kan öppna även om Stadium ser Lindvallen som en testbutik i första hand.

Everest-butiken kommer att erbjuda sport och sportmode med utvalda kläder och produkter för hela familjen. Till våren och sommaren växlar butiken till sortiment anpassat för aktiviteter såsom uteliv och vandring. Det skriver Stadium i ett pressmeddelande.

– Det känns oerhört kul att få öppna en Everest-butik och låta det starka varumärket stå på helt egna ben. Att det blir i Lindvallen är extra roligt då våra produkter är som gjorda för den här miljön och aktiviteterna som utförs här, säger Fabian Hellberg Regionchef Norr på Stadium.  

Everest är Stadiums egna varumärke med prisvärda och kvalitativa produkter framtagna för en aktiv livsstil. Kollektionen innehåller allt från kläder och skor till utrustning som skidkonfektion, tält och ryggsäckar för hela familjen.

– Det går bra för Stadium vilket gör att vi kan öppna ytterligare en butik i Sälen-området. Lindvallen är en fantastisk plats för hela familjen och den upplevelsen vill vi förstärka för alla besökare och invånare, säger Karl Eklöf, expansionschef på Stadium.

Stadiums Everest-butik öppnar den 6 december i samband med Vinterpremiären i Lindvallen. Klockan 10.00 slår portarna upp till butiken som ligger precis innanför entrén till det stora upplevelsecentret Experium. Everest-butiken är ett testkoncept från Stadium och beslut om vidare expansion är ännu inte taget. Sedan tidigare finns Stadium Outlet Sälen och Stadium Hundfjället samt Stadium Lindvallen.