Fjällkartan på armen

Fjällkartan på armen

Publicerad

Efter de stora framgångarna med gps-klockor för löpning och golf lanserar Garmin nu en gps-klocka för outdoorfantasterna. Klockan heter Tactix och har förutom gps även höjdmätare, barometer och kompass.

Med hjälp av waypoints som du lagt in innan turen får du hela tiden vägledning för hur du ska ta dig till nästa punkt. Klockan loggar också per automatik din rutt så att om du behöver vända tillbaka på grund av dåligt väder eller skada kan gå i samma spår som du kom.

Som om inte det var nog så kan klockan kommunicera med din smartphone för delning av dagsetapper på sociala medier och dessutom fungera som fjärrkontroll till Garmins actionkamera Virb. Plus att Tactix fungerar som en gps för löpning eller cykling med mätning av distans, hastighet och tempo.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jackan som klickar i alla hållbarhetsboxar

5 kommentarer

Joel S: Röjk Badland Jacket vann både ISPO Award och Scandinavian Outdoor Award 2018.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842