Sponsring från Stadium, Enjoy Sport och Stiga

Stadium fortsätter samarbeta med allsvenska fotbollsklubbar, Enjoy Sport satsar på löparlopp och Stiga förlänger med ett bordtennisförbund. Här är ett gäng sponsringsnyheter.

Enjoy Sport // Women’s Health Halvmarathon

Enjoy Sport, distributör av kompressionskläder från 2XU, har tecknat ett samarbetsavtal med evenemanget Women’s Health Halvmarathon. Avtalet sträcker sig över tre år och gör Enjoy Sport till huvudsponsor.

Det nya loppet anordnas Spårvägens FK, Hässelby SK och förlaget Fitness Media i Sverige AB som i början av nästa år lanserar tidningen Women’s Health i Sverige. Loppet kommer att genomföras i centrala Stockholm i slutet av april och har 5000 startplatser.

 

Stiga Sports AB // SBTF

Stiga Sports AB har förlängt sitt samarbete med Svenska Bordtennisförbundet och fortsätter som förbundets huvudsponsor. Det nya avtalet inleds nästa år och sträcker sig över sju år.

Stiga sponsrar sedan tidigare kinesiske världsettan Xu Xin och har ett nära samarbete med kinesiska bordtennislandslaget. Enligt Stiga Sports AB:s vd Mats Bandstigen är företaget övertygat om att kontakterna med det kinesiska landslaget bidrar till svensk bordtennis utveckling.

 

Stadium // Djurgården Fotboll

Stadium och Djurgården Fotboll har förlängt sitt samarbetsavtal. Det nya avtalet träder i kraft den 1 januari 2014 och sträcker sig över fyra år. Djurgården Fotboll har cirka 12000 medlemmar.

Förutom den sportsliga verksamheten arbetar föreningen aktivt med samhällsfrämjande insatser för barn och ungdomar genom initiativet Djurgårdsandan, bland annat så kalla drive-in-fotboll. Enligt Stadium ligger dessa verksamheter i linje med Stadiums inriktning och värdegrund om att främja liv i rörelse.

 

Stadium // IFK Norrköping

Stadium, med huvudkontor i Norrköping, inleder från och med den 1 januari 2014 ett fyraårsavtal med IFK Norrköping. Avtalet innebär att Stadium blir officiell sportleverantör till idrottsföreningen samt en av IFK Norrköpings huvudpartners.

Beslutet grundar sig på ett långt och gynnsamt samarbete mellan Stadium och IFK Norrköping som utvecklats positivt genom åren, skriver Stadium i ett pressmeddelande. Samarbetet innebär att Stadium går in som officiell sportleverantör till samtliga lag och verksamheter inom IFK Norrköping.