Nytt pris till Didriksons

Didriksons börjar bli vana vid att ta emot priser. De har redan prisats flera gånger för sina produkter i Sportfacks Gear Of The Year och nu har de även prisats av modevärlden.

På Habitgalan var Didriksons nominerade i kategorin Årets Leverantör ihop med Oscar Jacobson och Tärnsjö Garveri och när vinnaren presenterades på Cirkus i Stockholm i början av november var det Didriksons namn som ropades ut. Så här löd juryns motivering:

”Redan från starten har företaget haft en tydlig vision när det gäller såväl kollektioner som hållbarhetsarbete. Årets vinnare blandar modernitet och funktion i en frisk mix – vilket har bidragit till god lönsamhet och kraftig expansion både på hemmaplan och i utlandet. Vinnaren i kategorin Årets Leverantör/Agent är Didriksons 1913.”

Relaterat företag i Sportregistret

  • Didriksons Regnkläder

    På Didriksons har vi en enkel filosofi: Vi utmanar inte elementen, vi anpassar oss till dem. Precis som Julius och Hanna Didrikson gjorde, redan 1913 då de började tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. I över hundra år har vi varit vår grundidé trogna. Att göra funktionella plagg som håller dig torr och skön oavsett väderlek. Kanske är det därför vi hundra år senare fortfarande är Skandinaviens ledande varumärke för regn- och funktionsplagg.