Abacus har ny distributör

Sven-Olof Karlsson, vd för Abacus och Affinity Golfs vd Chris Bath.

Abacus har ny distributör

Publicerad

Skånska golfleverantören Abacus har inlett ett nytt distributörssamarbete i regionen Asien-Oceanien.

Skånska golfleverantören Abacus har inlett ett nytt distributörssamarbete i regionen Asien-Oceanien.

Den nya distributören, Affinity Golf, kommer att ta hand om arbetet med Abacus kollektioner i först och främst Australien, på Nya Zeeland och Fiji. Affinity Golf arbetar sedan tidigare med Calvin Klein Golf, Dwyers & Co. och Green Lamb. Eftersom Affinity Golf lyckats arbeta in denna trio på ledande golfresemål och klubbar har Abacus stort hopp om att ytterligare stärka sina positioner i Asien-Oceanien.

– Asien har varit en tillväxtmarknad för oss. De senaste åren har vi ökat vår närvaro i Kina, Sydkorea Thailand och Singapore. Det nya avtalet ökar vår räckvidd inom denna dynamiska region, säger Sven-Olof Karlsson, vd för Abacus.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Per Sigvardsson lämnar XXL efter Greta-hånen

13 kommentarer

Nicolas: Denna tråd landade väl! Och på Sportfack kommer vi fortsätta att sätta miljöfrågan under lupp, utifrån en rad olika vinklar och aspekter. Det händer mycket på miljöområdet just nu ute hos många...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842