Adidas håller kollen

Skojätten Adidas lanserar en helt ny armbandsklocka för löpare. Smart Run-klockan innehåller det mesta en löpare behöver på sin löprunda .

Smart Run-klockan har en ny, avancerad teknologi. Klockan har bland annat en optisk pulsmätare som registrerar pulsslagen direkt från handleden så användaren slipper pulsbandet runt bröstkorgen.

– Enkelhet är styrkan hos Smart Run. Jag tror att det är den yngre generationen som är speciellt attraherad av en enkel men ändå mångsidig produkt, säger Stefan Rehn, teknisk representant på Adidas

Smart Run-klockan har en inbyggd gps, personliga träningsscheman och en pekskärm i färg. Träningsprogrammen är också kompletterade med både daglig styrketräning och stretchövningar för att förbättra användarens löpteknik och kondition. Klockan har också en integrerad musikspelare för att ge ytterligare flyt på löprundan. Med Smart Run-klockan slipper också löparen alla sladdar och kablar, klockan är röststyrd och musiken görs möjlig genom trådlös Bluetooth-teknologi.