Club Intersport blir mobil

Club Intersport blir mobil

Publicerad

Intersports kundklubb blir mobil. Genom appen Flatwallet slipper alla klubbmedlemmar ha med sig klubbkortet i plånboken.

Appen Flatwallet samlar kund- och klubbkort digitalt på smarta telefoner. Fördelarna är främst att användaren slipper bära runt på alla sina kort i plånboken samt kan få klubberbjudanden direkt i telefonen.

Genom ett avtal mellan Intersport och Flatwallet blir Flatwallet-appens finesser tillgängliga för Club Intersports medlemmar.

– Flatwallet skapar nya möjligheter för oss att kommunicera med våra medlemmar på ett sätt som vi tror att medlemmarna kommer att uppskatta. Dessutom blir det enklare för nya medlemmar att gå med i vår klubb vilket vi ser som positivt, säger Marie Haglund, ansvarig för Club Intersport, i ett pressmeddelande.

Icke-medlemmar kan ansöka om ett medlemskap i Club Intersport direkt i appen och bli medlemmar på bara några få ögonblick.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842