Duells är ny distributör för Thule

Thule satsar hårt på cykelmarknaden. Ny distributör av företagets cykelprodukter till cykelfackhandeln är Duells.

Thule har under de senaste åren breddat sitt utbud av cykelrelaterade produkter. Utöver företagets klassiska cykelhållare för bilar har Thule under de senaste åren lanserat cykelväskor och till den kommande säsongen kommer även barnsitsar från Thule. För några år sedan köpte Thule även upp kanadensiska Chariot som tillverkar cykel- och joggingvagnar.

Ny distributör till den svenska cykelfackhandeln blir alltså Duells som får ensamrätt när det gäller de nyutvecklade produktlinjerna inom väskor, barnsitsar och vagnar.

– Det är väldigt roligt att få representera Thule som är ett otroligt starkt varumärke inom cykelvärlden. För oss är det ett kvitto på att vi är en mycket stark distributör och partner till den svenska cykelfackhandeln, säger Johnny Törnblom, affärsområdeschef på Duells, i ett pressmeddelande.

Bland Duells övriga cykelvarumärken märks bland annat Rock Shox, Bliz, Sram och Abus.

Relaterat företag i Sportregistret

  • PowerFactory Nordic

    PowerFactory Nordic är ett grossistföretag som distribuerar tillbehör, reservdelar och personlig utrustning inom kategorierna; Cykel, Moped, Mc, MX & ATV. Med fokus på kända varumärken, samt flertalet starka agenturer i portföljen.