Outdoor Messe firar 20 år

Outdoor Messe firar 20 år

Publicerad

Outdoormesse i tyska Friedrichshafen firar i år 20 år och gör det i stor stil. Sedan starten har antalet utställare nästan femfaldigats.

När mässan hölls för första gången 1994 samlade den 5500 besökare och 213 utställare och var främst en tysk angelägenhet. I år ligger utställartalet väl över 900 med över 1000 varumärken och antalet besökare lär överstiga 20000 med råge.

Mässan hålls i år den 11–14 juli. Enligt mässarrangörerna kommer samtliga större outdoorvarumärken att finnas på plats. Vid sidan av de många utställarna erbjuds som vanligt mängder med intressanta föreläsningar och modevisningar.

Bland årets svenska utställare märks bland annat Haglöfs, Hilleberg, Houdini, Icebug, Klättermusen, Lundhags, Tentipi och Woolpower.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jackan som klickar i alla hållbarhetsboxar

3 kommentarer

Anders Nilsson: Tekniken finns och används redan i plagg från Houdini, lite research hade kanske varit på sin plats även om jag också gillar Woolly's Kickstarter...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842