Skistar satsar

De svenska skidorterna blir allt mer året runt destinationer. Därför satsar Skistar stort i sommar på cykelåkning både i Åre, Sälen, Vemdalen och Trysil samt samarbete med olika event.

Det hela började egentligen nere i Alperna. De stora skidorterna lockade till sig mountainbikeåkare som ville cykla både utför (downhill) och längs de vackra alpsidorna. Snart insåg liftägarna och hotellägarna att här fanns kunder som kunde förlänga deras säsong.

En liknande utveckling började i Sverige för ett par år sedan. Vintersportorterna förberedde leder och service också för cyklister och sommargäster. Nu fortsätter Skistar att utveckla sitt sommarutbud ytterligare för mountainbikecyklister och fjällvandrarna. Företaget erbjuder inte bara bra cykelåkning för sommargästerna, de ger också möjlighet att kombinera vistelsen med olika outdooraktiviteter. Skistar är därför partner i allt från cykeltävlingar som Långloppsutmaningen till multisportevenemang som Åre Extreme Challenge eller motionslopp som Skutan Runt.