Camo för brädåkarna

Camo för brädåkarna

Publicerad

Utan tvekan är det mest en- och tvåfärgat som gäller nästa år men vill du ha något mönstrat ska du satsa på camouflage. Åtminstone om du har snowboardåkare som kunder.

Förra året såg vi små försök med camomönster i detaljer. I år har det fullkomligt exploderat. Inte så att det är camo precis överallt, det är inte ens dominerande, men hos alla märken som vill vara core finns det camo. Det finns hos DC, Neff, K2, Salomon, Burton, Smith, Billabong, SOS, Giro, Bonfire och till och med Patagonia. Camo finns desutom på allt från skor och bindningar till handskar, jackor, goggles och brädor.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lågprishjälm säkrast i största testet

8 kommentarer

Mattias B: Vi har tänkt lika där då. Men ibland måste man dessutom lägga ut något snabbt. Där har vi på Sportfack dubbla möjligheter, som vi också hela tiden använder oss av. Kort och snabbt online och så...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842