Budget Sport i konkurs

Budget Sport i konkurs

Publicerad

Intersports lågpriskoncept Budget Sport blev inte så långlivat. Efter åtta månader gick butiken i Töcksfors i konkurs i förra veckan.

I våras lanserade Intersport sitt lågpriskoncept Budget Sport i Sverige. Första butiken öppnade i Töcksfors Handelspark nära den norska gränsen. Nu verkar det inte ha gått så bra för vare sig Budget Sport eller Töcksfors Handelspark.

I förra veckan gick Budget Sport i konkurs och enligt Nya Wermlands Tidning är det flera butiker i köpcentret som har det svårt, har flyttat eller gått i konkurs.

Budget Sport låg i ett eget bolag och drevs som franchise av Ola Persson. Intersport Sverige är inte inblandad i konkursen.

Lokalerna kommer nu istället att tas över av Sportringen och Hans Hedefur. Hans driver redan två outletbutiker i samma område och får nu en större butik på 3 000 kvadratmeter. Butiken kommer att rymma nya avdelningar som jakt, ammunition och fiske och mer traditionella segment som outdoor, längd och alpint får större utrymme.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842