Callaway har också en ny driver

Callaway har också en ny driver

Publicerad

Även Callaway har presenterat en ny driver. Namnet är Razr Fit Xtreme och det är en färgglad historia.

Välj bland åtta färger och blanda fritt på ovan- och undersida.

Redan i somras kom Callaway med möjligheten att få färg på drivern och till nästa år tar de färgsättningen ett steg längre. Den nya drivern Razr Fit Xtreme kan väljas i åtta olika färger och dessutom går det att få en lasergravering på sulan för att ytterligare personifiera klubban.

Rent tekniskt är Razr Fit Xtreme optimerad för att ge maximal längd. Det kommer dels av en ny aerodynamisk form på klubbhuvudet, dels av en lägre tyngdpunkt som ger mindre spinn på bollen och dels av teknologin Speed Frame Face i träffytan. Den låga tyngdpunkten kommer av att ovandelen av klubbhuvudet är gjort i extremt lätt kompositmaterial.

Justeringsmässigt går det att ställa in klubbhuvudet öppet, neutralt eller stängt och dessutom finns det två utnytbara vikter i sulan för att ytterligare förändra bollbanan.

Presentationen av Razr Fit Xtreme skedde på ett litet annorlunda sätt. Callaway gick ut med smygbilder på sin Facebooksida och bad golfare twittra om klubban och använda hashtaggen #LongestDriverInGolf". När tillräckligt många hade twittrat om klubban släpptes all information och bilder på klubban.

Razr Fit Xtreme kommer ut i handeln 25 januari.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Per Sigvardsson lämnar XXL efter Greta-hånen

13 kommentarer

Nicolas: Denna tråd landade väl! Och på Sportfack kommer vi fortsätta att sätta miljöfrågan under lupp, utifrån en rad olika vinklar och aspekter. Det händer mycket på miljöområdet just nu ute hos många...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842