Callaway har också en ny driver

Även Callaway har presenterat en ny driver. Namnet är Razr Fit Xtreme och det är en färgglad historia.


Callaway har också en ny driver
Välj bland åtta färger och blanda fritt på ovan- och undersida.

Redan i somras kom Callaway med möjligheten att få färg på drivern och till nästa år tar de färgsättningen ett steg längre. Den nya drivern Razr Fit Xtreme kan väljas i åtta olika färger och dessutom går det att få en lasergravering på sulan för att ytterligare personifiera klubban.

Rent tekniskt är Razr Fit Xtreme optimerad för att ge maximal längd. Det kommer dels av en ny aerodynamisk form på klubbhuvudet, dels av en lägre tyngdpunkt som ger mindre spinn på bollen och dels av teknologin Speed Frame Face i träffytan. Den låga tyngdpunkten kommer av att ovandelen av klubbhuvudet är gjort i extremt lätt kompositmaterial.

Justeringsmässigt går det att ställa in klubbhuvudet öppet, neutralt eller stängt och dessutom finns det två utnytbara vikter i sulan för att ytterligare förändra bollbanan.

Presentationen av Razr Fit Xtreme skedde på ett litet annorlunda sätt. Callaway gick ut med smygbilder på sin Facebooksida och bad golfare twittra om klubban och använda hashtaggen #LongestDriverInGolf”. När tillräckligt många hade twittrat om klubban släpptes all information och bilder på klubban.

Razr Fit Xtreme kommer ut i handeln 25 januari.