De blev Merchandiser of the year 2012

Sveriges bästa golfbutiker ligger i St Arild och Örebro. Peter Hansson Golf och Dormy är Merchandisers of the year 2012.

Förra året instiftade SGLF och PGA priset Merchandiser of the year för att lyfta fram de golfbutiker som ligger längst fram och visar vägen för alla andra. Priset delas ut till bästa butik On Course och bästa butik Off Course och årets vinnare är Peter Hansson Golf i St Arilds GK och Dormys butik i Örebro.

Peter fick priset för att hans shop är central för klubbens verksamhet, att han är duktig på marknadsföring och har ett sortiment som passar alla spelare och plånböcker.

– Det här är jättestort och faktiskt helt oväntat, sa Peter Hansson när han tog emot blommor, diplom och en prischeck på 25 000 kronor. Jag vill tacka Anders Olsson headpro på Landskrona som hjälpte mig in i den här branschen och givetvis Bolten på PQ.

Dormy fick sin utmärkelse för dereas mycket väl genomtänkta koncept och för deras fantastiska resa från liten lokal butik till rikstäckande kedja.

– Jättekul, en fantastisk ära att få ta emot det här priset, sa Anders Wall från Dormy. Det är extra kul att det är vår Örebrobutik som vinner eftersom det var vårt första golfvaruhus och det visar att vårt koncept fortfarande håller.

De blev Merchandiser of the year 2012
Peter Hansson på St Arilds GK
blev Merchandiser of the year On Course.
De blev Merchandiser of the year 2012
Anders Wall och Stefan Birgersson
på Dormy Örebro tog emot priset som
Merchandiser of the year Off Course.