Sportamore har nytt lager

Sportamore växer så det knakar. I helgen bytte de lager från 1 200 till 8 000 kvadratmeter för att klara av den ökade tillväxten.

E-handelsbutiken Sportamore har vuxit ur sitt första lager på 1 200 kvadratmeter. I början av september flyttade de in i ett nytt, modernt lager på 8 000 kvadratmeter som både ger mer plats att växa och snabbare leveranser eftersom varje vara får mer plats.

Flytten av lagret skedde under en helg och på 60 timmar hade de tömt det gamla lagret och fyllt det nya. Beställningar som hade trillat in under helgen kunde skickas iväg på måndag morgon utan att kunderna hade märkt något av den stora flytten.

– Allt har gått enligt plan, säger Ulrika Lindgren som är logistikchef på Sportamore. Det nya lagret på 8 000 kvadratmeter innebär att vi kan fortsätta vår offensiva tillväxtplan samtidigt som vi får förutsättningar att effektivisera och ytterligare förbättra servicegraden gentemot våra kunder.

Under hösten ska Sportamore relansera sin hemsida och expandera utanför Sverige. Senare följer även en börsintroducering på OMX First North.