Mons Royale till Combistyle

Combistyle har tagit upp varumärket Mons Royale till sin växande portfölj. Ett märke som blivit en snackis runt om i världen.


Mons Royale till Combistyle

Mons Royal är underkläder i merinoull och märket vänder sig till den aktive människan. Till skillnad från många andra märken inom underkläder och underställ har Mons Royale en kaxig och väldigt ungdomlig stil med stora loggor och starka färger. Tack vare stilen kan plaggen användas även till vardags och inte bara som underställ på berget. I kollektionen finns kalsonger, trosor, T-shirts, hoods, linnen, tröjor, mössor, balaclavor och halstuber.

– Det vi tycker är intressant är det färgglada och fräscha formspråk Mons Royale har, vilket särskiljer det från de mer traditionella underställsmärkena, säger Martin Krejci, grundare av Combistyle. Det gör att vi tror både skidbutiker och mer outdoorinriktade butiker ska kunna sälja dessa produkter.

De första plaggen från Mons Royale kommer till svenska butiker i höst och några av de som har tagit upp märket är Addnature, Alpingaraget, Åre Skidsport och Hägglunds.