Cykelcafét firar

Det går bra för Bianchi Cafe&Cycles vid Stureplan. Speciellt cafédelen lockar varje dag ett stort klientel medan cykelbutiken ännu inte fått samma genomslag bland Stureplansglidarna.

Salvatore Grimaldi, ägare och koncernchef för Grimaldi Industri AB hälsade gästerna välkomna till Bianchi Cafe´s ettårsdag med att sjunga ” O sole mio”. Det finns all anledning att lovsjunga Bianchis koncept att kombinera en cykelbutik med en bistro. Verksamheten har varit mycket framgångsrik det första året.  Vid lunchtid kan man vara glad om man lyckas få en sittplats i den välfyllda lokalen som serverar italienska delikatesser.

– Vi har fått en enormt bra respons. Jag vet inte om det är positivt eller negativt att vår bistro har fått rykte om sig att alltid vara fullsatt. Men vi ska fortsätta jobba för att få folk att fortsätta komma hit också andra tider än bara vid lunch, säger Salvatore Grimaldi.

I cykelbutiken säljs uteslutande Bianchi cyklar och endast sparsamt av produkter från andra leverantörer. Cykelbutiken rullar på och Salvatore Grimaldi är nöjd med resultatet så här långt men poängterar att mycket återstår att göras.