Ett palats som firar

Ett palats som firar

Publicerad

Innebandypalatset i Nyköping firar denna vecka sin 1-årsdag. Det är den unga entreprenören Johan Kullman som startade specialistbutiken men han har reda nu planer på att bredda sitt sortiment.

Det är ett modigt grepp att nischa sig så stenhårt som Innebandypalatset har gjort. Butiken i Nyköping har uteslutande sålt innebandyprodukter, allt från klubbor och tillbehör till skor och konfektion. Blott 23-årige ägaren Johan Kullman har drivit butiken och samtidigt 20en webbshop och är nöjd med det första året.

- På det hela taget har det varit ett riktigt positivt år. Visst har det varit motgångar och medgångar men jag har lärt mig väldigt mycket. Jag har fått en knäpp på näsan i vissa frågor och en knuff framåt i andra frågor. Det har varit ett bra och nyttigt år, konstaterar Johan.

Verksamheten har rullat på bättre än förväntat men har givetvis krävt långa dagar och mycket arbete. Innebandyspelarna i Nyköping har hittat till Innebandypalatset och butiken har haft ett nära samarbete med stadens innebandylag, Onyx. Erfarenheterna av det första året får nu Johan att bredda sortimentet till hösten. Avsikten är att ta in både fittness och löparkonfektion samt att öka utbudet av teamwear.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sportfack besöker Intersports flaggskeppsbutik i Stockholms city

4 kommentarer

Konsument: 25% på allt som öppningserbjudande....Intersport tror inte på konceptet, utan man måste ge rabatter, dom har inget självförtroende, bra för mig som konsument...inte ens XXL har den typ an...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842