Ett palats som firar

Innebandypalatset i Nyköping firar denna vecka sin 1-årsdag. Det är den unga entreprenören Johan Kullman som startade specialistbutiken men han har reda nu planer på att bredda sitt sortiment.

Det är ett modigt grepp att nischa sig så stenhårt som Innebandypalatset har gjort. Butiken i Nyköping har uteslutande sålt innebandyprodukter, allt från klubbor och tillbehör till skor och konfektion. Blott 23-årige ägaren Johan Kullman har drivit butiken och samtidigt 20en webbshop och är nöjd med det första året.

– På det hela taget har det varit ett riktigt positivt år. Visst har det varit motgångar och medgångar men jag har lärt mig väldigt mycket. Jag har fått en knäpp på näsan i vissa frågor och en knuff framåt i andra frågor. Det har varit ett bra och nyttigt år, konstaterar Johan.

Verksamheten har rullat på bättre än förväntat men har givetvis krävt långa dagar och mycket arbete. Innebandyspelarna i Nyköping har hittat till Innebandypalatset och butiken har haft ett nära samarbete med stadens innebandylag, Onyx. Erfarenheterna av det första året får nu Johan att bredda sortimentet till hösten. Avsikten är att ta in både fittness och löparkonfektion samt att öka utbudet av teamwear.