Haag kör med One Way

Haag kör med One Way

Publicerad

Nordic Trade fortsätter sin storsatsning inom vintersporter. Nu har man värvat fyra skidstjärnor som alla ska tävla med One Way-stavar de kommande säsongerna. Bland dem finns OS-medaljörerna Anna Haag och Anders Södergren.

One Way-teamet har sedan tidigare haft Johan Olsson och Mats Larsson i gruppen, som båda också tävlat i landslaget. Nu förstärker man teamet ytterligare med starka landslagsstjärnor. Förutom den dubbla OS-medaljören Anna Haag och OS-bronsmedaljören Anders Södergren kommer också stjärnskotten Teodor Petterson och Ida Ingemarsdotter att använda One Ways produkter. För Nordic Trade är avtalet med toppåkarna en naturlig del i företagets strategi.

- Vi vill satsa på de här åkarna då de är framtidsnamn och också bra förebilder för de ungdomar som i dag vill satsa på längdskidåkning. Vi har följt några av de här skidåkarna sedan de var riktigt unga och också haft samarbete med dem tidigare, berättar Fredrik Heikki på Nordic Trade.

Samtliga stjärnor har skrivit fleråriga samarbetsavtal med Nordic Trade. Bland annat ska Anders Södergren använda One Way-stavar över OS i Sotchi 2014.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sportfack besöker Intersports flaggskeppsbutik i Stockholms city

4 kommentarer

Konsument: 25% på allt som öppningserbjudande....Intersport tror inte på konceptet, utan man måste ge rabatter, dom har inget självförtroende, bra för mig som konsument...inte ens XXL har den typ an...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842