Haag kör med One Way

Nordic Trade fortsätter sin storsatsning inom vintersporter. Nu har man värvat fyra skidstjärnor som alla ska tävla med One Way-stavar de kommande säsongerna. Bland dem finns OS-medaljörerna Anna Haag och Anders Södergren.

One Way-teamet har sedan tidigare haft Johan Olsson och Mats Larsson i gruppen, som båda också tävlat i landslaget. Nu förstärker man teamet ytterligare med starka landslagsstjärnor. Förutom den dubbla OS-medaljören Anna Haag och OS-bronsmedaljören Anders Södergren kommer också stjärnskotten Teodor Petterson och Ida Ingemarsdotter att använda One Ways produkter. För Nordic Trade är avtalet med toppåkarna en naturlig del i företagets strategi.

– Vi vill satsa på de här åkarna då de är framtidsnamn och också bra förebilder för de ungdomar som i dag vill satsa på längdskidåkning. Vi har följt några av de här skidåkarna sedan de var riktigt unga och också haft samarbete med dem tidigare, berättar Fredrik Heikki på Nordic Trade.

Samtliga stjärnor har skrivit fleråriga samarbetsavtal med Nordic Trade. Bland annat ska Anders Södergren använda One Way-stavar över OS i Sotchi 2014.