Ny formgivare på Sportfack

Efter tre år på Sportfack har det blivit dags för formgivare Pelle Jansson att dra vidare. Nummer åtta blir det sista nummer han formger. Ny formgivare från och med nummer nio är Fredrik Kihlman.

För dem av er som läser Utemagasinet eller Åka Skidor är Fredrik ingen ny bekantskap. Fredrik har nämligen jobbat på Åka Skidor de tre senaste åren och före det var han sex år på Utemagasinet. Sportbranschen och sportprylar är med andra ord ingen ny arena för Fredrik och han kommer att bli en stor tillgång på redaktionen.

– Det ska bli superkul att börja på Sportfack och jag vet att jag kommer jobba med ett kul och duktigt gäng. Sen gillar jag nästan alla former av sport och sportprylar så Sportfack är ett perfekt ställe att jobba på. Favoritlaget heter Tottenham Hotspurs, säger Fredrik.

För Pelle Jansson väntar en ny anställning på Poc som AD. Enligt Pelle själv står AD i det här fallet inte för art director utan för Awesom Dude vilket i sin tur innebär biopremiärer med tillhörande mingel, resor i first class med Virgin Atlantic, mycket boende på Burj al Arab, lägerveckor på Playboy mansion och bekantskap med Pierce Brosnan.

– Det har varit en fin tid på Sportfack och det jag främst kommer att bära med mig är våra redaktionella möten med en chefredaktör i skräddarställning. Det är inte så många som vet det men Martin kan göra Lotusblomman i tre och en halv minut, det är inte illa, säger Pelle som önskar att alla visste hur bra det är med en alldeles egen gag ball.

Redaktionen hälsar Fredrik hjärtligt välkommen och sänder ett varmt tack till Pelle. Under sina tre år på Sportfack har han lyckats inspirera, glädja, bemästra och roa de allra flesta i sin omgivning (undantaget skulle väl vara IT-avdelningen). Han har dessutom utvecklat Sportfack till en bättre tidning.

Av: Redaktionen

Ny formgivare på Sportfack Ny formgivare på Sportfack