Nytt solskydd till Sverige

Nytt solskydd till Sverige

Publicerad

Snart är värmen här och då kommer kunderna in och frågar efter solskydd. Australian Gold är en ny aktör på den svenska marknaden inom detta segment.

Det amerikanska (!) solskyddet Australian Gold kommer till Sverige via företaget Abcon. Australian Gold har solskydd både i form av spray och lotion och förutom att skydda mot UV-strålning vårdar det och ger näring åt huden. Lotionen är lätt att applicera och går in i huden utan att lämna en kladdig känsla.

Redan nu finns produkterna tillgängliga via e-handel och Abcon jobbar med att bearbeta sporthjandeln som de ser som naturliga säljkanalen för varumärket.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206