Blossom startar träningstidning

Sverige har fått en ny tidning inom genren träning. Det är träningsprofilen Blossom Tainton-Lindquist som tillsammans med Egmont Tidskrifter (Sportfacks förlag) har startat tidningen Blossom Magazine.

Magasinet bygger på Blossoms helhetsfilosofi inom kost, träning och attityd och som utgår från individuella förutsättningar. Tanken är att vända sig till nyfikna, mogna och hälsointresserade kvinnor och målet är att läsarna ska bli experter på sig själva.

– Hälsotrenden är stark och allt fler ser kopplingen till ökad livskvalitet, samtidigt pågår en förflyttning från snabba quick-fix till hållbara förändringar. Blossom har en stark trovärdighet hos målgruppen och magasinet kommer att tillföra ny energi på marknaden, säger Per Melander, förlagschef på Egmont, i ett pressmeddelande.

Blossom Magazine kommer att ges ut varje månad och tidningens första nummer når handeln i juni. I redaktionen ingår förutom chefredaktören Blossom Tainton-Lindquist bland andra tidigare Sportfackmedarbetaren Mattias Björklund.

Av: Magnus Reithner

Blossom startar träningstidning Blossom startar träningstidning Blossom startar träningstidning

Blossom startar träningstidning