Musikern Petter är Tensons nya ansikte utåt

Musikern Petter är Tensons nya ansikte utåt

Publicerad

Rapparen och musikern Petter bor numera i Åre och är en hängiven skidåkare. Nu ska han kombinera sitt skidintresse med sin kreativa sida och designa kläder åt Tenson.

Förutom att Petter ska sätta sin stil på Tensonplagg kommer han också att bli Tensons ansikte utåt i märkets marknadsföriong. Timingen för båda parter är perfekt i och med att Petter släpper en ny skiva nu i vår och Tenson är mitt inne i ett förändringsarbete.

- Samarbetet känns riktigt kul och naturligt för mig. Tenson är ett klassiskt outdoormärke med otroligt hög kvalitet på kläderna. Jag förknippar gärna mitt varumärke med Tenson och eftersom jag är en aktiv utemänniska som reser och åker mycket skidor kan jag tillföra mycket, säger Petter, som vistas stora delar av året i Åre där han driver klubben ”Got soul it”.

Petter håller just nu på att färdigställa sin nya skiva som släpps till våren. Han ser sig själv som en entreprenör och mångsysslare som har musiken som hörnsten.

- Marknadsföring är en viktig del i mitt jobb. Samarbetet med Tenson är en smart strategi där vi kan bli framgångsrika tillsammans. Om det blir så bra som vi båda hoppas att det ska bli, vill jag fortsätta samarbetet och bidra med ännu fler idéer för att varumärket ska kunna växa så mycket som det förtjänar, säger Petter.

Tenson, som grundades i Varberg 1951, har idag ett brett sortiment av högpresterande funktionskläder inom outdoor och ski. Genom ny offensiv treårsplan, ny design, egna Tensonbutiker och offensivare profilering och marknadsföring ska man öka försäljningen på den svenska, danska, belgiska och på den holländska marknaden.

- Jag är fantastiskt glad över samarbetet med Petter. Han är en otroligt duktig entreprenör med kreativa idéer när det gäller både design av kläder och marknadsföring. Vi hade inte kunnat få en bättre partner än en modern artist som vistas i samma miljöer som våra kunder, säger Johan Lövqvist, vd för Tenson.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stort antal medarbetare har tvingats lämna Lundhags

3 kommentarer

Mattias, red: Nej. Ja absolut om det går, dvs om Lundhags/Brav svarar nästa gång vi hör av oss.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842