SOS på plats i Åre

SOS på plats i Åre

Publicerad

SOS, som i höstas stängde sin konceptbutik i Stockholm, öppnade strax före jul en shop-in-shop i Stadiums butik mitt på torget i Åre.

Shop-in-shopen täcker 50 kvadratmeter och ger varumärket möjligheten att visa upp hela sitt sortiment och presentera varumärkets bredd.

- SOS är och ska vara ett varumärke för skidåkare och det känns därför natuligt att öppna en butik i Åre. Vi vill vara nära vår målgrupp och våra produkters faktiska användningsområde, säger SOS vd Mikael Sundström i ett pressmeddelande.

Av: Magnus Reithner

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

ISPO Award 2019 avgjort – svenskt guldregn fortsätter

4 kommentarer

Björn: @robban den dealen har inte gått igenom

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842