SOS sluter avtal med hotell

SOS sluter avtal med hotell

Publicerad

SOS och schweiziska alphotellet Ski Lodge Engelberg har skrivit ett samarbetsavtal.

Från och med säsongen 09/10 är Ski Lodge Engelberg ett officiellt SOS-hotell vilket innebär att hotellbesökare kan komma att bo granne med och guidas av SOS olika teamåkare. Avtalet innebär dessutom att hotellets personal kommer att bära SOS-kläder och bidra med idéer till kommande kollektioner.

- Ski Lodge Engelberg och deras personal kommer att bli en fantastisk resurs för oss i vårt arbete att fortsätta utveckla bra skidkläder. De är alla hängivna skidåkare och tillbringar en så stor del av året på berget att de kommer att utsätta våra kläder för alla tänkbara situationer, säger SOS vd Mikael Sundström i ett pressmeddelande.

Ski Lodge Engelberg är ett svenskägt hotell som drivs av tidigare tävlingsåkare.

Av: Magnus Reithner

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

ISPO Award 2019 avgjort – svenskt guldregn fortsätter

4 kommentarer

Björn: @robban den dealen har inte gått igenom

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842