New Balance stämmer Louis Vuitton

New Balance stämmer Louis Vuitton

Publicerad

Behandla andra såsom du själv vill bli behandlad är ett bra rättesnöre. Tyvärr lever inte alla efter det.

Modeföretaget Louis Vuitton tillhör ett av de mest kopierade märkena i världen. Därför var det många som höjde på ögonbrynen när LV visade upp sin nya skokollektion där det fanns flera skor som påminde starkt om andra märkens modeller.

New Balance reagerade så starkt att de nu har stämt Louis Vitton för varumärkesintrång. På bilden ovan ser du Louise Vuittons sko till vänster och New Balnce modell 574 till höger. Ganska snarlika, eller hur?

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Black Diamonds stavar tog storslam i Råd & Rön-test

1 kommentar

Sven Blomqvist: hej var kan få sercise på Black diamond stavar MVH Sven 070 813 96 66

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842