Christine Hargin till SOS

Christine Hargin till SOS

Publicerad

SOS har knutit upp ytterligare en friåkare till sitt stall. I fortsättningen kommer Christine Hargin att åka i SOS-kläder.

Inför den kommande säsongen kommer 29-åriga Christine Hargin att satsa på att kvala in till Freeride World Tour. Hargin tillhörde tidigare det alpina landslaget men bestämde sig 2004 för att sluta med racing och istället börja plugga på universitet. Trots studierna har hon de senaste åren lyckats komma trea vid två tillfällen i Nordiska Mästerskapen i extremskidåkning.

- Det känns riktigt kul att Christine väljer att satsa då hon är en stor talang och ännu roligare att hon väljer att ansluta sig till oss, säger Mikael Sundström, vd SOS.

Av: Magnus Reithner

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

ISPO Award 2019 avgjort – svenskt guldregn fortsätter

4 kommentarer

Björn: @robban den dealen har inte gått igenom

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842