40 år med rymdskor

40 år med rymdskor

Publicerad

Väldigt få produkter lever i 40 år. Ännu färre känns dessutom fräscha och trendiga under tiden. En produkt som med den äran har klarat av det är Tecnicas Moon Boot.

Moon Boot skapades i efterdyningarna av månlandningen den 20 juli 1969 då Neil Armstrong, Michael Collins och Buzz Aldrin blev de första människorna på månen. Bilderna på det historiska ögonblicket spreds över hela världen och Tecnicas Moon Boot blev både en försäljningssuccé och en designklassiker.

Idag är Moon Boot fortfarande lika het och sågs bland annat på röda mattan vid filmfestivalen i Cannes.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842