On
Off

Fler val

Artikelarkiv

 • Så e-handlade svenskarna sport Q1 2019

  Så e-handlade svenskarna sport Q1 2019

  E-barometern är HUI:s och Postnords sammanställning för hur svenskarna e-handelsvanor. För Q1 ger rapporten flera intressanta siffror kring hur, var och för hur mycket svenskarna handlar vad gäller sport- och fritidsprodukter.

  Nyheter Mattias Björklund, 2019-05-20 12:50

 • Reebok vill se flera personliga rekord

  Reebok vill se flera personliga rekord

  I samband med lanseringen av träningsskon Workout TR har Reebok i Sverige sjösatt en PR-kampanj tillsammans med Intersport. I korthet går kampanjen ut på att slå rekord med skorna. Blir det inget nytt personligt rekord får kunderna pengarna tillbaka.

  Nyheter Mattias Björklund, 2016-02-05 13:17

 • Billabong har ny agent

  Billabong har ny agent

  Klassiska australiska surfvarumärket Billabong har en ny svensk agent. Trots det nyligen skrivna avtalet hann agenten i sista stund få med varumärket på Inköpsdagar Outdoor.

  Artikel Mattias Björklund, 2013-08-13 18:44

 • Årets leverantör: Granitbiten är bäst på service

  Årets leverantör: Granitbiten är bäst på service

  Granitbiten är tillsammans med Röhnisch och Five Seasons bäst på service i 2011 års upplaga av Årets Leverantör. Dessutom lyckades Granitbiten med att bli bästa outdoorleverantör. Oväntat enligt företaget själva. För 2011 var minst sagt ett intensivt år enligt ägarna.

  Artiklar Mattias Björklund, 2012-02-24 09:44

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842