On
Off

Fler val

Artikelarkiv

 • Så här säljer du campingkök

  Så här säljer du campingkök

  Friluftslivet har förändrats de senaste tio åren och därmed också kundens önskemål och förväntningar på campingköken. Det är viktigt att bemöta såväl gourmetvandraren som frystorkfantasten med rätta argument när campingkök ska säljas.

  Artiklar Christer Flythström, 2012-08-17 13:00

 • Elektronik kräver sin säljteknik

  Elektronik kräver sin säljteknik

  Allt fler vill ha elektroniska hjälpmedel när de springer, cyklar och tränar. Utbudet är stort idag och för butikspersonalen betyder det nya utmaningar. Det gäller att ha kunskap när elektronik tar plats i sporthandeln.

  Artiklar Christer Flythström, 2011-08-22 13:16

 • Så säljer du handskar

  Så säljer du handskar

  Var du har på händerna räknas. Precis som skorna, kan handskarna vara skillnaden mellan en behaglig sportupplevelse och ett plågsamt träningspass. Därför gäller det att ta reda på vad kunden behöver.

  Artiklar Christer Flythström, 2011-01-20 12:16

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842