On
Off

Fler val

Artikelarkiv

 • Det blir billigare att anställa unga

  Det blir billigare att anställa unga

  Från den 31 juli föreslår regeringen att arbetsgivaravgiften sänks för unga anställda. Förslaget har stöd av Liberalerna och Centerpartiet.

  Nyheter Nicolas Jändel, 2019-02-26 10:16

 • Förslag på slopat revisionstvång

  En statlig utredning har föreslagit att alla mindre aktiebolag ska slippa kravet på att anlita en kvalificerad revisor. Idag måste alla aktiebolag anlita en kvalificerad revisor. Klubbas förslaget i riksdagen skulle endast 4 procent av aktiebolagen omfattas av revisorstvånget. Resterande del skulle fritt kunna välja de redovisnings- och revisionstjänster de anser sig behöva. Därigenom skulle utbudet på revisionstjänster öka och priserna som en följd sjunka.

  Artiklar Redaktionen, 2008-04-09 04:51

 • Golf kan bli skattefritt

  Artiklar Redaktionen, 2008-02-04 05:15

 • Svensk Cykling ställde ministern mot väggen

  Svensk Cykling ställde ministern mot väggen

  Artiklar Redaktionen, 2008-02-01 05:18

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

"Förälskad på avstånd" Sportfack har pratat med XXL:s nye vd

8 kommentarer

Till Mattias: Nej, E - handeln var här innan extra priser från XXL. E-handeln är den stora anledningen till prisreduktion. Den digitala handeln och konsumenternas handelsfrihet är den stora anledningen till att...

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842