On
Off

Fler val

Artikelarkiv

 • Bauer Hockey i problem

  Bauer Hockey i problem

  Bauer Hockey har hamnat i ekonomiska problem och ansökt om rekonstruktion. Nu är det nog ingen större panik för samtidigt har två investmentbolag klivit fram och sagt att de vill ta över driften.

  Nyheter Martin Willners, 2016-11-02 10:14

 • Bauer byter namn

  Bauer byter namn

  Bauer Hockeys moderbolag Bauer Performance Sports byter namn till Performance Sports Group. Det nya namnet ska bättre förmedla företagets nya inriktning med en mängd olika varumärken och inte bara Bauer som ansiktet utåt.

  Nyheter Martin Willners, 2014-07-28 08:25

 • Bauer prisar hockeyns vardagshjältar

  Bauer prisar hockeyns vardagshjältar

  Det krävs en hel del stöttning från föräldrar, tränare och lagkamrater för att nå elitnivå i hockey. Nu vill Bauer hedra dessa hockeyns vardagshjältar genom tävlingen The Strongest Link.

  Nyheter Magnus Reithner, 2012-08-15 12:40

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya strategi – vänder många sportbutiker ryggen

7 kommentarer

Philk Night: Så är det säkert oxå. Men strategiskt så är det ett faktum att ett fåtal av de som har tillgång till Nike nu får det framöver. Allt enligt den plan de redovisat. Så vad är en hållbar strategi för en...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206