On
Off

Fler val

Artikelarkiv

 • Helly Hansen köper Musto

  Helly Hansen köper Musto

  Helly Hansen köper klädföretaget Musto för att ytterligare öka farten i sina tillväxtplaner. Musto är precis som Helly Hansen starkt inriktade på segling, men tanken är att behålla båda varumärkena med lite olika inriktning.

  Nyheter Martin Willners, 2017-10-24 11:41

 • Marstrand seglar igen

  Marstrand seglar igen

  På 70-talet var seglarskor det hetaste, ja snudd på det enda, du kunde ha på fötterna. Marstrand var det svenska originalet, men när seglarskomodet ebbade ut försvann också skomärket Marstrand. Nu är seglarskorna tillbaka och då har också Marstrand som skomärke vaknat till liv.

  Nyheter Martin Willners, 2017-06-20 09:21

 • Sail Racing seglar på de stora haven

  Sail Racing seglar på de stora haven

  Sverige och Norge är fortfarande Sail Racings stora marknader men allt de gör nu gör de med syfta att växa internationellt. Och i sommar smäller det på riktigt.

  Nyheter Martin Willners, 2017-02-16 10:10

 • Sail Racing i Medelhavet

  Sail Racing i Medelhavet

  Svenska Sail Racing och Real Club Nautico de Palma har ingått partnerskap för de kommande tre åren som inkluderar regattorna Copa Del Rey, Sail Racing PalmaVela samt samarbete med själva yachtklubben. 

  Nyheter Martin Willners, 2017-01-24 08:05

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stadium Outlet till Femman

2 kommentarer

Tomas: Det ryktas att Stadium skruvar på ett secondhand koncept. Någon som vet?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206