Denna sida är en annons från vår partner
Veckans produkt: CCM SuperTacks AS1

Veckans produkt: CCM SuperTacks AS1

Dare to dominate – SuperTacks AS1. Den 27:e April lanserades CCM SuperTacks AS1. Skridskon som introducerade fördelen med en sko i ett stycke och ändrade spelet 2016 är tillbaka med en helt ny design, en förbättrad passform och högkvalitativt utförande.

Genom att använda den speciella och patenterade Monoframe 360-teknologin, en av de mest populära skridskoteknologierna inom hockey, så tänjer Super Tacks AS1 på gränserna ytterligare för en skridsko som redan har varit banbrytande när det gäller passform och utförande. 

ONE PIECE KONSTRUKTION I KOLFIBERKOMPOSIT 
En nydesignad helanatomisk form som för varje centimeter är formad  efter spelarens fot, vilket bidrar till ökad kontakt mellan fot och skridsko.  En sko i ett stycke har en stor påverkan på energiöverföringen i varje skär.

När du åker skridskor med en modell i två stycken utsett skons fogar och  sömmar av en hel del påfrestning, medan skon i ett stycke bidrar till  bättre energiöverföring, vilket gör att spelarens kraft snabbt och direkt  överförs från skon till isen, för ett perfekt skridskoskär.  Ett unikt kolfiberkompositmaterial som hjälper spelare att utveckla extrem kraft i skridskoskären. Optimal passform. 

SPEEDBLADE BLACK STEEL

En högpresterande skena med oxidbehandling som skyddar mot rost och ger längre slipintervall. 

DARE TO DOMINATE
Är du redo att "Dare To Dominate"? Oveckin var redo och satte NHL rekord redan sina första veckor i nya SuperTacks AS1 skridskon. Han är inte ensam om att använda one-piece konstruktionen, många av de bästa spelarna i världen är överens om att modeller med ett stycke är de bästa skridskorna inom branschen. Fråga bara Tavares, Burns, Bergeron, Parise och Jones samt 30 % av alla SHL-spelare. 

För mer information: 

http://www.ccmhockey.com

https://www.youtube.com/user/ccmsports

https://www.facebook.com/CCMHockey

@ccmhockeysverige 

#DareToDominate 

#SuperTacksAS1

 • Företagsinformation från Sportregistret
 • Företag: CCM Hockey AB
 • Telefon: 08-522 352 00
 • Verksamhetsinfo: CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lång Black Friday för Intersport

8 kommentarer

Urban: Tramsig bortförklaring, men är inte förvånad då företaget tar till alla knep för att hänga med XXL och Stadium. Blir dock inget svart bokslut i herr Wiberghs bok, lär vara illrött för 2017. Interport...

Börskurser

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
 • Ispo Business 01-2018

 • Sportfack 01-2018

 • Sportfack 11-2017

 • Sportfack 10-2017

 • Sportfack 09-2017

 • Sportfack Bike Business 07/08–2017

 • Sportfack 07/08-2017

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842