Fit for fight!

Inom fitness finns en växande målgrupp som vill hänga med i modesvängen även om det bara är svettpärlor som blänker runt halsen. Visst finns basplaggen kvar, men allt fler leverantörer satsar på kläder med högre modegrad, trendigare färger och mer flärd.

1. Casall
Bäst för byst ´
Fit for fight!Highperformance Bra – för dem med lite större byst och som vill röra på sig ordentligt. En sport-BH graderad ända till toppen av Casalls egen impact-skala. Det innebär att behagen får maximalt stöd och behaglig komfort när det exempelvis står tennis, löpning eller aerobics på träningsmenyn. Både axelbanden och knäppningen är justerbara för exakt passform och stabilitet. Från storlek C- till G-kupa. Yttermaterial i polyamid och elastan, foder i mjuk polyester. Tunt nät i ryggen för bra fukttransport.

Tel: Casall 011-32 56 00

2. Puma
Tassar med klös
Fit for fight!Puma levererar en snygg nyhet för träningsstudion: Caspica – antingen i vitt och cerise, eller syndigt svart med pistagefärgade detaljer. Id Cell i både framfot och häl, gör att smidighet och stötdämpning nog inte ligger långt efter de stora kattdjurens ljudlösa trampdynor. En allroundsko, med låg vikt som passar många. Mesh-materialet både på ovandelen och i plösen gör att tassarna kan andas fritt, även om tempot är högt. Mockaförstärkta detaljer ökar stabiliteten på rätt ställe.

Tel: Puma Nordic 042-19 71 00

3. Adidas
Fjäderlätt frälsning

Fit for fight! Det här är en allroundsko som slår hårt mot konkurrenterna, men väger lätt på foten. Adidas Fluid Trainer är byggd för alla typer av inomhusidrotter och finns både i herr- och damvariant. Konstruktionen är som ett leddjur i både ovandel och sula. Varje söm är lagd för att ge skön känsla och bra komfort när foten är i rörelse. Men också för att bygga en sko som är förföriskt lätt. Om benen är kroppens känselspröt mot marken, är det här den yttersta änden som registrerar allt och ger full kontroll.

Tel: Adidas Group 08-559 291 00

4. Röhnisch
Gör gatan till ditt gym
Fit for fight!Mira är en vind- och vattenavvisande jacka som gör det lätt att träna utomhus, även om sommarvärmen är lite saktfärdig. Röhnisch nya AW10-kollektion har hämtat inspiration från natur, stenar och mineraler. Röhnisch gillarfärgen korall. En varm nyans som Röhnisch modeskapare tycker speglar en nytänd optimism i världen. Mira finns även i tre andra färger.

Tel: Röhnisch 019-32 16 00

5. Asics
Friskisdrottningen
Fit for fight!Asics damklassiker kommer i ny uppdaterad version. Här har Asics inte lämnat något åt slumpen vad gäller stabilitet och energiupptagning. Systemen Duo Max och Trusstic samverkar här för ökad pronationskontroll. Dessutom gel i häl och framfot vilket har gjort det här till en upprepad testvinnare i bland annat Friskispressen. Hemligheten ligger kanske i den halvhöga skärningen som ger extra stöd för fotleden, utan att hämma rörlighet och känsla.

Tel: Asics Sverige 08-544 409 60

6. Master löpband
Stillaspringande
Fit for fight!Fler och fler har upptäckt hur långt de kan komma träningsmässigt med ett löpband hemma utan att röra sig ur fläcken. Från Vartex i Varberg kommer nya Master T560, med två-hästars motor och max 16 km/h. Den breda löpytan (510 mm) passar de flesta. Stabilt att springa på, men ändå lätt att fälla ihop och stuva undan. Elektroniken fixar både slakmotan och de riktigt barska backarna upp till 12 procents lutning. Med åtta olika program lovas underhållning fullt i paritet med TV4 vilken veckodag som helst.

Tel: Vartex 0340-64 60 00

Fit for fight! Fit for fight! Fit for fight!

Fit for fight! Fit for fight! Fit for fight! Fit for fight! Fit for fight!