Finalisterna i Gear Of The Year 2013

Finalisterna i Gear Of The Year 2013

Publicerad

När Sportfack summerar det gångna året gör vi det helst med produkterna och varumärkena som fick oss att stå där med ett stort leende. Här är alla 21 finalister till Sportfack Gear Of The Year 2013.

Sportfack Gear Of The Year firar fem år och tävlingen har blivit mycket större och mer prestigefull än vi trodde. Nu är första steget klart där vi valt ut tre finalister vardera i de sju kategorierna. Nästa steg är att en jury på 30 personer från olika delar av sportbranschen röstar på sina favoritet. Vinnarna presenteras därefter på Swesport.

Gå nu in och tyck till om vilka du tycker var 2013 års bästa produkter, varumärken och innovationer.

Här är länkar till de olika kategorierna:

Årets Produkt
Årets Innovation
Årets Varumärke
Årets Svenska Varumärke
Årets Nykomling
Årets Barnmärke
Årets Miljömärke

On
Off

0 kommentarer

 • 14 trender från Friedrichshafen

  14 trender från Friedrichshafen

  I Europa finns det bara ett ställe att åka till om man vill få koll på nästa års outdoortrender: Outdoor Messe i Friedrichshafen. Sportfack var givetvis där.

  Artikel Magnus Reithner, 2014-08-22 12:21

 • Billabong har ny agent

  Billabong har ny agent

  Klassiska australiska surfvarumärket Billabong har en ny svensk agent. Trots det nyligen skrivna avtalet hann agenten i sista stund få med varumärket på Inköpsdagar Outdoor.

  Artikel Mattias Björklund, 2013-08-13 18:44

 • Löparskor 2013

  Löparskor 2013

  Det råder ingen tvekan om att vanliga löparskor inspireras av både trailrunning och barfotaskor. Slitstarkare gummi, tunnare sulor och lägre hällyft är tydliga trender.

  Artikel Redaktionen, 2012-07-18 13:11

 • Pendlarna slår tillbaka

  Pendlarna slår tillbaka

  Allt fler väljer cykelpendling framför bilköer och försenade bussar. De behöver en robust cykel men också smarta tillbehör.

  Artikel Redaktionen, 2012-05-21 10:01

 • Prylarna för Cykelvasan

  Prylarna för Cykelvasan

  Sällan har ett cykellopp lockat så många på så kort tid som Cykelvasan har gjort. För butikerna är möjligheterna stora att hjälpa konsumenten att få en behaglig färd från Sälen till Mora med de rätta prylarna.

  Artikel Christer Flythström, 2012-05-18 12:20

 • En montertur på Ispo

  En montertur på Ispo

  Häng med på en rundtur bland montrar på årets Ispo. Här är en litet urval av prylar och kläder som stack ut på ett eller annat sätt.

  Artikel , 2012-01-31 14:32

 • Kask samarbetar med norrmän

  Kask samarbetar med norrmän

  Co-labs blir allt vanligare i sportbranschen. Ett av de senaste är samarbetet mellan svenska Kask och norska Sweet Protection som inför nästa säsong matchar en Sweethjälm med ett par Kaskgoggles.

  Artikel Magnus Reithner, 2012-01-31 13:08

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842